2008 Honda Cr-V Csomagtartó Mérete

2008 Honda CRV Information and photos MOMENTcar
2008 Honda CRV Information and photos MOMENTcar from momentcar.com

2008 Honda CR-V Csomagtartó Mérete

Bevezetés

A 2008-as Honda CR-V egy népszerű városi terepjáró, amely kényelmes utastérrel és tágas csomagtartóval rendelkezik. A csomagtartó mérete fontos szempont lehet a vásárlás előtt, különösen, ha sok csomagot vagy felszerelést kell szállítani az autóban.

Csomagtartó kapacitás

A Honda CR-V 2008-as modelljének csomagtartója 556 literes űrtartalmú. Ez azonban még tovább növelhető a hátsó ülések lehajtásával, ami 1669 literesre bővíti a pakolóteret. Ez igen nagy méretnek számít a kompakt SUV kategóriában, ami lehetővé teszi a sokféle tárgy kényelmes szállítását.

Csomagtér elrendezése

Az autó csomagtartója jól szervezett és praktikus elrendezéssel rendelkezik. A padlóba süllyeszthető rekeszek találhatóak, amelyek különböző tárgyak tárolására szolgálnak, például esernyők, kötél vagy elsősegély csomag. Emellett a csomagtérben egy külön rekesz található a pótkerék számára, így nem foglal helyet a pakolótérben.

Csomagtér méretek

Hosszúság

A csomagtartó hossza 1052 mm, amely elegendő helyet biztosít hosszabb tárgyak, például sílécek vagy létrák szállításához.

Szélesség

A csomagtér szélessége 1194 mm, ami elegendő helyet nyújt szélesebb tárgyak, például bútorok vagy kerékpárok szállításához.

Magasság

A csomagtér magassága 928 mm, ami elegendő helyet biztosít a magasabb tárgyak, például növények vagy állatketrecek szállításához.

Konklúzió

A 2008-as Honda CR-V csomagtartója kiváló méretekkel rendelkezik a kompakt SUV kategóriában. A tágas csomagtér lehetővé teszi különböző tárgyak kényelmes szállítását, legyen szó hosszabb, szélesebb vagy magasabb tárgyakról. A praktikus elrendezés és a padlóba süllyeszthető rekeszek további tárolási lehetőségeket biztosítanak. Ha sok csomagot kell szállítania, vagy csak egy olyan autót keres, amely kényelmesen befogadja a mindennapi használati tárgyakat, a Honda CR-V 2008-as modellje tökéletes választás lehet.

Similar Posts

Leave a Reply